Kreawood logo

Schilderen

Wij hebben een guilty pleasure… Namelijk: zien hoe verschillende kleuren verf gemengd worden. Het is prachtig hoe er van een paar kleuren, alle tinten gemaakt kunnen worden die er bestaan.

Schilderen is een prachtige bezigheid. Iedereen interpreteert schilderen op een andere manier. Misschien beeldt u zich een vakantieganger met een schilderen-op-nummer in of een atelier waar de verf klodders in het rond vliegen en de handen en kleding onder de vegen zitten.

Maar misschien ziet u juist die drempel, de veronderstelling dat schilderen moeilijk is. Er zijn ook zoveel verschillende materialen, de verschillende kleuren verf en alle informatie die u van alle kanten ontvangt. Schilderen lijkt zo makkelijk nog niet. Maar wees gerust; we beginnen allemaal bij het begin. Komt u er niet meer uit? Wij staan altijd voor u klaar met tips, advies. En onze kunstschilderartikelen natuurlijk!

Kortom: schilderen is fantastisch want u kunt het zo moeilijk maken als u zelf wilt. Er is altijd iets nieuws te leren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Alles wat u kunt bedenken, kunt u schilderen. Het is aan u in welke techniek en moeilijkheidsgraad.

Wij zijn u graag van dienst met

Meer informatie of heeft u vragen? U bent van harte welkom in onze winkel in Harderwijk. Ook kunnen we u telefonisch of per e-mail helpen.
U kunt ons bereiken op 0341 432305 of info@kreawood.nl

Opzoek naar iets anders?

Contactgegevens

Krea-Wood 
Smeepoortstraat 26
3841 EJ Harderwijk

0341 432305
info@kreawood.nl

Openingstijden

Wij zijn gesloten op de lokale koopzondagen.

Locatie