Kreawood logo

Benodigdheden

Bij alles wat u wilt creëren, zijn er benodigdheden nodig. Door het gebruiken van benodigdheden maakt u niet alleen het behalen van gewenst eindresultaat gemakkelijker, maar ook maakt de juiste benodigdheden het werk leuker om te doen. U wordt meer uitgedaagd om nieuwe techniek te gebruiken en u wordt er door gestimuleerd en gemotiveerd. 

Er is absoluut geen goed of fout, maar hier een simpel voorbeeld:

”U heeft uw bord beschermd met aluminiumfolie en gevuld met een paar klodders verf. Uw kwast dat is één van een setje bij de prijsstunter vandaan, net zoals het schilderdoek. Tijdens het schilderen merkt u dat de aluminiumfolie beschadigd raakt en dat er hierdoor stukjes door de verf komen. Uw penseel laat haren los en tot overmaat van ramp blijkt uw schilderdoek ook nog eens te dun en krom te zijn.” 

En nu bekijken we de situatie met juiste benodigdheden:

”U heeft uw schilderspalet gevuld en als een ware Picasso staat u met uw duim door het palet en met een penseel in de hand klaar voor actie. Uw penseel glijd heerlijk over het schilderdoek want zijn haarsoort is speciaal ontwikkeld voor de verf die u gebruikt. En dat schilderdoek is  voorzien van lekker dik katoen met een goeie gesso basis. U kunt gelijk beginnen en krom trekken is er niet meer bij.” 

Wanneer u aan het schilderen gaat heeft u meer benodigdheden nodig dan wanneer u bijvoorbeeld gaat tekenen. In beide gevallen geldt dat een goede basis het halve werk is. Een gum kan ook uw hele tekening verpesten. Wij zijn u graag van dienst met het leveren en adviseren over de juiste benodigdheden bij uw schilderij of tekening. 

Wij zijn u graag van dienst met

Opzoek naar iets anders?

Meer informatie of heeft u vragen? U bent van harte welkom in onze winkel in Harderwijk. Ook kunnen we u telefonisch of per e-mail helpen.
U kunt ons bereiken op 0341 432305 of info@kreawood.nl

Contactgegevens

Krea-Wood 
Smeepoortstraat 26
3841 EJ Harderwijk

0341 432305
info@kreawood.nl

Openingstijden

Wij zijn gesloten op de lokale koopzondagen.

Locatie