Kreawood logo

Over ons

Krea-Wood is een knus familiebedrijf gevestigd in Harderwijk sinds 1995. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in waar onze passie echt ligt: schilderen, tekenen en de lijstenmakerij – ook wel bekend als Lijstenmakerij Harderwijk.

Wij hebben een ruim assortiment in schilder- en tekenmaterialen voor beginners tot professionals. U kunt bij ons terecht voor acrylverf, olieverf, aquarelverf, graffiti, palletmessen, penselen, doeken (op maat), panelen, papier, potloden, diverse soorten stiften en alle bijkomende benodigdheden.

Met onze ruim 25 jaar aan expertise in huis kunnen wij u goed adviseren, inspireren en begeleiden. 

Jeanette Kok Krea-Wood Harderwijk

Jeanette Kok, eigenaresse van Krea-Wood sinds 1995.

Sinds dag één ga ik met plezier naar onze winkel. Het adviseren, maar ook de tijd gunnen om de klant zelf iets uit te laten zoeken, het persoonlijk contact en al die kleuren. Daar word ik heel blij van. Dat zie ik ook bij heel veel klanten, de gezichten die spontaan veranderen naar een grote glimlach.

Krista Pieters GCF, dochter van Jeanette, opgegroeid in de winkel sinds haar 5e en nu ook mede-eigenaresse.

Mijn klanten verdienen extra aandacht. Ik leer graag de persoon kennen en hoe ik die het beste kan begeleiden in de winkelervaring maar nog belangrijker: de groei van die persoon in zijn schilder of teken techniek. Wanneer ik iemand heb weten te inspireren heb ik mijn doel bereikt. Wie wil nou niet de hele dag in een omgeving zijn vol met kleur en creativiteit!

Benieuwd waar de GCF achter mijn naam voor staat? Kijk dan even bij de Lijstenmakerij.

Lijstenmakerij en Kreawood Harderwijk

Wanneer u bij onze winkel binnenstapt ontdekt u ook het ambachtelijke vakmanschap van een lijstenmaker. Een open werkplaats, gereedschappen aan de wand, het gezoem van de compressor en de geur van bewerkt hout.

Wij zijn FATG-gecertificeerd, adviseren vol passie over de conservering, verschillende passe-partouts, glaswerken, lijsten, nieuwe technologieën en vele mogelijkheden.

Met onze expertise in het vak toveren we elk verhaal – bestaand, nieuw, groot, klein, modern, klassiek, van grote waarde of wellicht een klein gebaar – om tot kunstwerk. Doordat wij ook beschikken over een lijstenmakerij hebben wij voor u alles in huis.

Kunst van begin tot eind.

Contactgegevens

Krea-Wood 
Smeepoortstraat 26
3841 EJ Harderwijk

0341 432305
info@kreawood.nl

Openingstijden

Wij zijn gesloten op de lokale koopzondagen.

Locatie