acryl verf

Acrylverf is een sneldrogende verf op basis van 100% acrylaat (een kunststofdispersie). Met acrylverf kan bij dun opbrengen en/of in verdunning met water een aquareleffect verkregen worden. Meestal wordt acrylverf echter dik aangebracht en lijkt het resultaat sterk op dat van olieverf. Veel kunstschilders prefereren acrylverf omdat acrylverf veel sneller droogt dan olieverf en vrijwel reukloos is.

Amsterdam Acryl verf

De Amsterdam Standard Series biedt de grootste keus aan schitterende, pure kleuren – allemaal vakkundig vervaardigd op basis van een 100% acrylaatemulsie en hoogwaardige pigmenten. Geniet van hoge lichtechtheid en een keus aan verschillende dekkrachten. Iets speciaals nodig? Ontdek de mogelijkheiden van onze 17 Specialty Colors – metallic, parelmoer en reflexkleuren – die het uitgebalanceerde palet van deze verf met gemiddelde viscositeit complementeren. Uitstekende hechting op doeken en muren – of gebruik het op vrijwel iedere ander oppervlak dat je wilt.

Van Gogh Acryl

De acrylverf van Van Gogh is met hoogwaardige pigmenten gemaakt naar strenge Nederlandse kwaliteitsnormen. Deze acrylverf is geschikt voor de kunstenaar in opleiding en kan rechtstreeks uit de metalen tube of verdund met water worden gebruikt. Doordat de verf snel droogt, is het makkelijk om snel laag over laag te werken. Dankzij een hoog pigmentaandeel is deze dikkere verf krachtig en intens gekleurd; ideaal om met een kwast of paletmes aangebracht te worden. Van Gogh acrylverf is in veertig verschillende kleuren en sets verkrijgbaar.

Winsor&Newton Galeria Acryl verf

Galeria Acrylic is een hoogwaardige acryl verf van het bekende merk Winsor & Newton. Galeria biedt een hoogwaardige studio acrylverf. Ideaal voor beginnend en professioneel kunstenaar.

Galeria biedt een collectie van 60 kleuren die zorgvuldig gekozen zijn, zodat het een zo breed mogelijk kleurenspectrum biedt tegen een gunstige prijs. Het grote voordeel is dat deze kleuren zich prima lenen om direct uit de tube te gebruiken. Dat bespaart u de moeite en tijd van het mengen.

ARA Acryl verf in 150ml

Ara (Acrylverf Rietveld Academie) is een op de Gerrit Rietveld Academie ontwikkelde acrylverf. Omdat de verf gemaakt is door kunstenaars voor kunstenaars, weten we precies wat de wensen van onze gebruikers zijn. Het resultaat is een acrylverf met de hoogste pigmentering; kleurzuiver en niet-vergelend. Daarnaast zit onze verf verpakt in makkelijk afsluitbare verfpotten, waarmee je direct vanuit de pot op het doek kunt werken..

Solo Goya Acryl verf

De hoog gepigmenteerde artiesten verf Solo Goya Acrylic van Kreul heeft een zachte en soepele consistentie. verder heeft het een sterke kleur intensiteit, heldere kleuren en goede dekkracht. De artiesten acryl verf kan ook dik worden aangebracht en droogt snel, glas en egaal mat.